Om oss

Transvector hjälper dig med alla typer av marknadsundersökningar. Vi jobbar med små såväl som stora företag och projekt. För oss är affärsmannamässig analys lika viktigt som en metodiskt väl genomförd marknadsundersökning. Detta gör att vi kan leverera tillämpbara beslutsunderlag.

Exempel på stora och välkända kunder är: Alfa Laval, Apollo, Axfood (Hemköp, Willys, Tempo, Garant), Dogman, Fabege, Felix, FM Mattsson, Ikea, Lantmännen, Malmö stad, Pågen, Sibylla och Viasat.

Vi hjälper allt från små företag till Skandinaviens största företag med: segmentering, positionering, varumärkesanalys, varumärkesutveckling, kundnöjdhetsmätning och kundvård samt bransch- och konkurrentanalyser. Vill du verklige se vad vi kan och hur vi resonerar beställ eller ladda gratis ner våra rapporter under fliken ”Rapporter”.

Verksamheten är baserad i Malmö men vi har kunder och samarbetspartners över hela landet. Vi är delaktiga i internationell expertis, forskning och utveckling inom marknadsföring, varför vi alltid är uppdaterade på de senaste analysmetoderna och lösningarna. Vi arbetar i ett nätverk av partners som var och en tillhör de absolut främsta på områden som varumärkesstrategi, kundnöjdhet, lojalitet och relationsmarknadsföring.

Vi tar helhetsansvar för research design, att samla in, analysera och avrapportera som underlag för beslut, planering och uppföljning i marknads- och strategifrågor. Lika ofta hjälper vi till, enbart i själva besluts- och planeringsprocessen där något annat undersökningsföretag gjort själva undersökningen.

Vi är och kommer att förbli ett personligt företag, och därför kommer vi alltid att kunna erbjuda vår samlade kompetens till varje projekt.Transvector

 
Transvector Research & Consulting AB
Engelbrektsgatan 20
211 33 Malmö 040-30 34 32, 0709-96 76 80
info@transvector.se
offert@transvector.se